
Förberedelsetid: 15 min
Tillagningstid: 20 min
Portioner: 8 bitar
Glutenfri Kladdkaka – Lika Kladdig och God!
Beskrivning
Ingen ska behöva missa en god kladdkaka! Detta recept på glutenfri kladdkaka är enkelt att baka och resultatet blir en underbart kladdig och chokladig kaka som alla kan njuta av. Använd en bra glutenfri mjölmix för bästa resultat.
Ingredienser
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175°C. Smörj och bröa en form (ca 22 cm) med glutenfri mjölmix eller kokos.
2. Smält smöret. Rör ner socker och vaniljsocker.
3. Tillsätt äggen, ett i taget. Blanda glutenfri mjölmix, kakao och salt. Vänd ner i smeten.
4. Grädda ca 15-20 min. Den ska vara kladdig. Låt svalna helt.
Njut av
din
kaka!

Från Elsas Kök

Hej kära bakvänner! Jag heter Elsa Lundström, och det är med stor glädje jag delar med mig av mina favoritrecept här på Silviakaka.se. Jag växte upp på landsbygden i Småland där köket alltid var fyllt av doften av nybakat. Min mormor lärde mig allt om svenska fikaklassiker, en tradition jag nu för vidare med en nypa modern känsla.
Min filosofi är enkel: bakning ska vara roligt, tillgängligt och fyllt av kärlek. Jag hoppas kunna inspirera dig att skapa egna ljuvliga bakverk och minnen i köket.,[object Object]