Glutenfri Silviakaka

Förberedelsetid: 20 min

Tillagningstid: 20 min

Portioner: Ca 24 bitar

Glutenfri Silviakaka

Beskrivning

Njut av en klassisk Silviakaka även om du är glutenintolerant! Detta recept använder glutenfri mjölmix och ger en lika saftig och god kaka som originalet. Viktigt att kontrollera att alla ingredienser är certifierat glutenfria.

Ingredienser

Gör så här

1. Använd glutenfri mjölmix istället för vetemjöl. Följ i övrigt grundreceptet.
2. Se till att alla ingredienser, inklusive bakpulver, är glutenfria.
3. Grädda och gör glasyr som vanligt.

Njut av

din

kaka!

Njut av

Från Elsas Kök

Elsa Lundström, din receptkreatör på Silviakaka.se
Hej kära bakvänner! Jag heter Elsa Lundström, och det är med stor glädje jag delar med mig av mina favoritrecept här på Silviakaka.se. Jag växte upp på landsbygden i Småland där köket alltid var fyllt av doften av nybakat. Min mormor lärde mig allt om svenska fikaklassiker, en tradition jag nu för vidare med en nypa modern känsla.
Min filosofi är enkel: bakning ska vara roligt, tillgängligt och fyllt av kärlek. Jag hoppas kunna inspirera dig att skapa egna ljuvliga bakverk och minnen i köket.,[object Object]