
Förberedelsetid: 20 min
Tillagningstid: 20 min
Portioner: Ca 24 bitar
Glutenfri Silviakaka
Beskrivning
Njut av en klassisk Silviakaka även om du är glutenintolerant! Detta recept använder glutenfri mjölmix och ger en lika saftig och god kaka som originalet. Viktigt att kontrollera att alla ingredienser är certifierat glutenfria.
Ingredienser
Gör så här
1. Använd glutenfri mjölmix istället för vetemjöl. Följ i övrigt grundreceptet.
2. Se till att alla ingredienser, inklusive bakpulver, är glutenfria.
3. Grädda och gör glasyr som vanligt.
Njut av
din
kaka!

Från Elsas Kök

Hej kära bakvänner! Jag heter Elsa Lundström, och det är med stor glädje jag delar med mig av mina favoritrecept här på Silviakaka.se. Jag växte upp på landsbygden i Småland där köket alltid var fyllt av doften av nybakat. Min mormor lärde mig allt om svenska fikaklassiker, en tradition jag nu för vidare med en nypa modern känsla.
Min filosofi är enkel: bakning ska vara roligt, tillgängligt och fyllt av kärlek. Jag hoppas kunna inspirera dig att skapa egna ljuvliga bakverk och minnen i köket.,[object Object]